Τελευταία νέα

  Προσεχώς τα τελευταία νέα του χώρου

Περισσότερα

 

 

Η υπηρεσίες μας


Τεχνική Υποστήριξη...

Παραδοσιακά η εταιρεία έχει ως κύριο κορμό δραστηριότητος την τεχνική υποστήριξη.Τα στελέχη της , έμπειροι τεχνικοί στα μεσαία συστήματα της ΙΒΜ , δημιούργησαν απο την Δεκαετία του 80, μεγάλο κύκλο εργασιών με άκρως ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες .

Σήμερα το τεχνικό δυναμικό αποτελείται απο έμπειρους και με ανώτερη & ανώτατη τεχνική παιδεία συνεργάτες που διαρκώς αυξάνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, ενώ έχουμε συνάψει συμφωνίες με επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας με ένα οργανωτικά ιεραρχημένο και ασφαλές δίκτυο τις υπηρεσίες μας και τα προιόντα μας .

Με την επίσημη υποστήριξη των συνεργαζομένων οίκων που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε,
συμμετέχουμε συνεχώς σε εκπαιδευτικά προγράμματα και διάφορα forum προκειμένου να αποτελούμε μια αξιόπιστη τεχνική ομάδα, που μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο η να επιλύσει προβλήματα,με τον ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ο χρόνος απόκρισης είναι σήμερα άριστος, ενώ έχουμε την ικανότητα να τιμούμε πλήρως τις συμβατικές υποχρεώσεις μας καλύπτοντας σε 24 ωρη βάση , 360 μερες τον χρόνο πελάτες με σχεδόν απαγορευτικό downtime περιθώριο, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, super market κ.ά.

Ανταλλακτικά ...

Η άριστη εξυπηρέτηση συμπληρώνεται απο την κάλυψη σε ανταλλακτικά που παρέχουμε στούς
πελάτες μας.
• Με το μεγάλο stock που διαθέτουμε στούς 400 μ2 αποθηκευτικούς μας χώρους
• Απο τα συμβόλαια που έχουμε με τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
• Απο την δυνατότητα εισαγωγής ανταλλακτικών απο οίκους του εξωτερικού της ελεύθερης αγοράς σε ελάχιστο χρόνο
• Με στόλο μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε,
εγγυώμεθα την άριστη κάλυψη σε οποιοδήποτε μηχάνημα μας εμπιστεύεσθε.

designed by PcMania.gr Copyright © 2005