Η ιστορία μας αρχίζει στα μέσα του 1971.
Η ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Mile & Cie K.G. Γερμανίας, ξεκίνησε από ένα γραφείο στον ημιώροφο της Παπαρρηγοπούλου 4, με τον κ. Νίκο Ζαβάκο Γενικό Διευθυντή και τέσσερις συνεργάτες που κατόρθωσαν τον πρώτο κιόλας χρόνο να κάνουν τζίρο 13.000.000 δρχ.
Με την ίδρυσή μας, θελήσαμε να δώσουμε στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την κορυφαία έκφραση της γερμανικής ποιότητας και τεχνολογίας στις ηλεκτρικές συσκευές.Τα προϊόντα Miele κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στη Γερμανία σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
Η επιτυχής πορεία της ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ μας οδήγησε από τον ημιώροφο της Παπαρρηγοπούλου σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 9.000 τμ σε μία από τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, στη Λεωφόρο Μεσογείων.Στην έκθεσή μας, Μεσογείων 257, στο ισόγειο, θα δείτε όλη την γκάμα των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και θα ενημερωθείτε από εξειδικευμένο προσωπικό για τα πλεονεκτήματα και την υπεροχή των προϊόντων Miele. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα θα γνωρίσετε τα έπιπλα κουζίνας Miele και τις συσκευές επαγγελματικού εξοπλισμού, πλύσης και απολύμανσης και να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αναλώσιμα για την καλύτερη λειτουργία των συσκευών σας.